ХГР политики - Декларация за поверителност

ХГР ИНДУСТРИАЛНА ИЗЛИШЪК, INC. Защита на личните данни

  1. 1. Нашата политика.

    ХГР ИНДУСТРИАЛНА ИЗЛИШЪК, INC. ( "Дружеството" "ние" или "нас"), едно отношение и да разберат нашия уебсайт www.hgrinc.com (на "загрижеността на потребителите за конфиденциалността сайта") и ние да предприеме всички разумни стъпки да се гарантира, че информацията, която ни даде се извършва по безопасен и отговорен начин. Заради нашето уважение и разбиране на вашата поверителност, ние разработихме тази политика, която разкрива практиките за поверителност на Дружеството и описва информацията, която събираме за вас по време на използването на нашия сайт и това, което се използва, ние може да се направи на тази информация. Важно е да се помни, че с помощта на нашия сайт, Вие се съгласявате с условията на тази политика. Тъй като технологията в тази област е разширяване и подобряване на толкова бързи темпове, ние предлагаме да се позове на тази политика на регулярна основа, тъй като може да се промени по всяко време по усмотрение на дружеството, за да ни позволи да се възползваме на всички технологични постижения или за бизнес цели или юридически причини.

  2. 2. Информация, че можем да се събира.

    Ние събираме информация в различни области на нашия сайт. Точната информация, събирана варира в зависимост от областите ofour сайт, които използвате. Ние събираме цялата информация, която вие доброволно разкрие по време на използване на нашия сайт или да станете регистриран потребител на нашия сайт. В бъдеще, ние може да изисква допълнителна информация, както е продиктувано от естеството ofthe услуги, които могат да предложат. В хода на използването на нашия сайт, ние автоматично проследяване на определена информация за вас. Тази информация включва адреса, който току що дойде от (дали този URL е на сайта ни или не), които URL и да отидете до следващия (дали този URL е на сайта ни или не), какво браузъра, който използвате, и вашата Интернет протокол (IP адрес. Много сайтове автоматично събират тази информация. В допълнение, ние може да реши да използва бисквитки на определени страници ofour сайт. Cookies могат да ни помогнат да се предостави информация, която е насочена към вашите интереси. Cookies се съхраняват на твърдия ви диск, не на нашия сайт. Повечето бисквитки са "бисквитки за сесия", което означава, че те се изтриват автоматично в края на сесията.

  3. 3. Нашата Използване на Вашата информация.

    Ние вътрешно използваме лична информация, за да подобрим нашите услуги, за да статистически анализ на използването на сайта, за да подобрим нашето съдържание, за да персонализирате съдържанието и оформлението на нашия сайт и за други цели, за обслужване на клиенти. Ние вярваме, че тези употреби ни позволяват да подобрим нашия сайт и по-добро приспособяване към отговарят на нуждите на нашите потребители. Фирмата е разрешено да използва всеки и всичко лична информация и всяка информация, вход или предадена от Потребителя по всеки спор, правен или друг начин, който възниква между Дружеството и за потребителя, независимо от това дали спорът произтича от използването на сайта Фирмата за потребителя. Ние също така ще използва лична информация, за да достави информация, че в някои случаи, е насочена към вашите интереси, като например промоционални електронни писма. Ако ни снабдява с вашия адрес на електронна поща, може да получите случаен имейл от нас, обявяващи услуги, информация за продукти, промоционални събития, или промени на нашия уебсайт. Ако не желаете да получавате такива писма, моля да ни изпратите по електронната поща help@hgrinc.comindicating~~V вашия е-мейл адрес.

  4. 4. Нашата Разкриване на Вашата информация.

    Ние не продаваме, оказва или отдаване под наем никаква лична информация за вас, която и да е трета страна извън дружеството, неговите филиали, дъщерни предприятия, упълномощени представители, операционни дружества и други свързани с тях лица. Ние само разкриват информация на трети лица, когато това е разумно необходимо, за да ни позволи да изпълняваме нашите услуги и за да доставя информация, стоки и услуги за вас. Ние си сътрудничим с всички правоприлагащи запитвания и с всички трети лица за прилагане, правата на другите и всичко и всички федерални, щатски или местен закон или наредба. Ние можем да (и ще ни разреши да) разкрива никаква информация за вас на правоприлагането или други правителствени служители, включително и всички държавни служители, както и ние, по наше усмотрение, вярвам, е необходимо или подходящо. За съжаление, поради съществуващата нормативна среда, не можем да се гарантира, че всички от вашите лични съобщения и друга лична информация никога няма да бъде разкрита по начини, които не са описани в тази иначе Декларация за поверителност. Чрез от пример (без да ограничава гореизложеното), трети страни могат да прихващат или незаконно достъп файлове, трансмисии или частни комуникации. Затова, въпреки че ние използваме разумни мерки, за да защитават личните си данни, ние не обещават, а вие не трябва да се очаква, че личните ви данни или частни комуникации винаги ще остане скрита.

  5. 5. Гражданска Колекционери на информация.

    Нашата политика е насочена само използването и разкриването на информация, която събираме от вас. До степен, че ви разкрием вашата информация на трети лица, независимо дали доставчиците на услуги, рекламодатели или други обекти в цялата интернет, може да се прилагат различни правила за тяхното използване и разкриване на личната информация, която разкрива пред тях. Доставчици на услуги Трета страна, рекламодатели и други оператори на уебсайтове се придържат към собствените си обичаи и правила за поверителност. Тъй като ние не контролираме политиките на поверителност на трети лица, за вас се прилага обичаите за поверителност и политиките на това трето лице. Ние не правим никакви декларации или гаранции за това, как тези трети страни могат да използват вашата информация.

  6. 6. Връзка Уебсайта.

    Ако имате някакви въпроси относно настоящата Декларация за поверителност, или нашите практики по отношение на нашия сайт, можете да електронна поща help@hgrinc.com.

Дата на влизане в сила: юни 05, 2018

HGR Индустриалният излишък ("нас", "ние" или "нашият") управлява уеб сайта https://hgrinc.com ("Услугата").

Тази страница Ви информира за правилата ни относно събирането, използването и разкриването на лични данни, когато използвате нашата услуга и избора, който сте свързали с тези данни.

Ние използваме вашите данни, за да осигурим и подобрим Услугата. С използването на Услугата приемате събирането и използването на информацията в съответствие с тези правила. Освен ако в настоящата Декларация за поверителност не е определено друго, термините, използвани в настоящата Декларация за поверителност, имат същите значения, както в нашите Общи условия, достъпни от https://hgrinc.com

Определения

  • обслужванеУслугата е уебсайтът https://hgrinc.com, управляван от HGR Industrial Surplus
  • Лични данниЛични данни означава данни за жива личност, които могат да бъдат идентифицирани от тези данни (или от тези и друга информация, която е на нашето притежание или е вероятно да ни навлязат).
  • Данни за използванетоДанните за използването са автоматично събрани данни, генерирани от използването на услугата или от самата инфраструктура на услугата (например продължителността на посещението на страница).
  • курабийки"Бисквитките" са малки данни, съхранявани на вашето устройство (компютър или мобилно устройство).
  • Контролер на данниКонтрольор на данни означава физическо или юридическо лице, което (самостоятелно или съвместно или съвместно с други лица) определя целите, за които и начина, по който личната информация е или ще бъде обработена.

    За целите на настоящата Декларация за поверителност ние сме администратор на лични данни.

  • Процесори за данни (или доставчици на услуги)Процесор на данни (или доставчик на услуги) означава всяко физическо или юридическо лице, което обработва данните от името на администратора на данни.

    Можем да използваме услугите на различни доставчици на услуги, за да обработваме данните по-ефективно.

  • Предмет на данни (или потребител)Предмет на данните е всяко физическо лице, което използва нашата услуга и е обект на лични данни.

Събиране и използване на информация

Събираме няколко различни вида информация за различни цели, за да предоставим и подобрим нашата услуга за вас.

Видове събирани данни

Лични данни

При използването на нашата услуга можем да Ви помолим да ни предоставите определена лична информация, която може да бъде използвана за връзка или идентифициране на Вас ("Лични данни"). Информацията за лична идентификация може да включва, но не се ограничава до:

  • Email адрес
  • Име и фамилия
  • Телефонен номер
  • Адрес, държава, провинция, пощенски код, град
  • Бисквитки и данни за използването

Можем да използваме личните Ви данни, за да се свържем с вас с бюлетини, маркетингови или промоционални материали и друга информация, която може да ви интересува. Можете да се откажете от получаването на всички или всички от тези съобщения от нас, като следвате връзката за отказване от абонамента или инструкциите, предоставени във всеки имейл, който изпращаме, или като се свържете с нас.

Данни за използването

Също така може да събираме информация за начина, по който е достъпна и използвана услугата ("Данни за използването"). Тези данни за използването могат да включват информация като адреса на интернет протокола на вашия компютър (например IP адрес), типа на браузъра, версията на браузъра, страниците на нашата услуга, които посещавате, времето и датата на вашето посещение, времето, прекарано на тези страници, идентификатори на устройства и други диагностични данни.

Данни за местоположението

Може да използваме и съхраняваме информация за местоположението ви, ако ни разрешите да го направите ("Данни за местоположението"). Използваме тези данни, за да предоставим функциите на нашата услуга, за да подобрим и персонализираме нашата услуга.

Можете да активирате или деактивирате услугите за местоположение, когато използвате нашата услуга по всяко време, чрез настройките на вашето устройство.

Данни за проследяване и бисквитки

Използваме "бисквитки" и подобни технологии за проследяване, за да проследяваме дейността в нашата услуга и да държим определена информация.

"Бисквитките" са файлове с малко количество данни, които могат да включват анонимен уникален идентификатор. Бисквитките се изпращат в браузъра ви от уебсайт и се съхраняват на вашето устройство. Технологиите за проследяване също са използвани като маяци, маркери и скриптове за събиране и проследяване на информация, както и за подобряване и анализ на нашата услуга.

Можете да инструктирате браузъра си да откаже всички "бисквитки" или да посочи кога е изпратена "бисквитка". Ако обаче не приемате "бисквитки", може да не сте в състояние да използвате някои части от нашата услуга.

Примери за "бисквитки", които използваме:

  • Бисквитки за сесии.Използваме "бисквитки" на сесия, за да обслужваме нашата услуга.
  • Предпочитани "бисквитки".Ние използваме "Предпочитани бисквитки", за да запомним вашите предпочитания и различни настройки.
  • Бисквитки за сигурност.Използваме "Бисквитки за сигурност" за целите на сигурността.

Използване на данни

HGR Industrial Surplus използва събраните данни за различни цели:

  • Да предоставяме и поддържаме нашата услуга
  • Да ви уведомяваме за промени в нашата услуга
  • За да ви позволим да участвате в интерактивни функции на нашата услуга, когато решите да направите това
  • Да предоставя поддръжка на клиенти
  • Да събираме анализи или ценна информация, за да можем да подобрим нашата услуга
  • Да следим използването на нашата услуга
  • За откриване, предотвратяване и справяне с технически проблеми
  • Да ви предоставим новини, специални оферти и обща информация за други стоки, услуги и събития, които предлагаме, които са подобни на тези, които вече сте закупили или попитали, освен ако не сте избрали да не получавате такава информация

Правна основа за обработка на лични данни съгласно Общия регламент за защита на данните (GDPR)

Ако сте от Европейското икономическо пространство (ЕАОС), правната основа на HGR Industrial Surplus за събиране и използване на личната информация, описана в настоящата Декларация за поверителност, зависи от личните данни, които събираме, и конкретния контекст, в който я събираме.

HGR Industrial Surplus може да обработва Вашите лични данни, защото:

  • Трябва да сключим договор с вас
  • Вие ни дадохте разрешение да го направите
  • Обработката е в законните ни интереси и не е пренебрегвана от вашите права
  • Да спазва закона

Запазване на данни

HGR Industrial Surplus ще запази вашите лични данни само толкова време, колкото е необходимо за целите, изложени в тази Декларация за поверителност. Ние ще запазим и използваме вашите Лични данни до степента, необходима за спазването на нашите правни задължения (например, ако ние сме длъжни да запазим вашите данни, за да спазваме приложимите закони), да разрешаваме спорове и да прилагаме нашите правни споразумения и политики.

Индустриалният излишък на HGR също ще запази данните за употреба за вътрешни анализи. Данните за използването обикновено се запазват за по-кратък период от време, освен когато тези данни се използват за укрепване на сигурността или за подобряване на функционалността на нашата услуга, или ние сме законово задължени да съхраняваме тези данни за по-дълги периоди от време.

Прехвърляне на данни

Вашата информация, включително лични данни, може да бъде прехвърлена към - и поддържана на - компютри, разположени извън вашата държава, провинция, държава или друга правителствена юрисдикция, където законите за защита на данните могат да се различават от тези, които са от вашата юрисдикция.

Ако се намирате извън Съединените щати и изберете да ни предоставите информация, моля, имайте предвид, че прехвърляме данните, включително лични данни, в Съединените щати и ги обработваме там.

Вашето съгласие за тази Декларация за поверителност, последвано от подаването на такава информация, представлява вашето съгласие за този трансфер.

HGR Industrial Surplus ще предприеме всички необходими стъпки, за да гарантира, че вашите данни се третират по сигурен начин и в съответствие с тази Декларация за поверителност и няма да се извърши прехвърляне на вашите лични данни към организация или държава, освен ако не съществуват адекватни мерки за контрол, на вашите данни и друга лична информация.

Разкриване на данни

Оповестяване за правоприлагане

При определени обстоятелства от HGR Industrial Surplus може да се изисква да разкрие вашите лични данни, ако това се изисква от закона или в отговор на валидни искания от страна на държавни органи (например съд или правителствена агенция).

Правни изисквания

HGR Industrial Surplus може да разкрие вашите лични данни в добросъвестно убеждение, че такова действие е необходимо за:

  • За да спазвате правно задължение
  • Защита и защита на правата или собствеността на HGR Industrial Surplus
  • Да се ​​предотврати или разследва възможни нарушения във връзка със Службата
  • Да защитава личната безопасност на потребителите на услугата или на обществеността
  • За да се предпазите от правна отговорност

Сигурност на данните

Сигурността на вашите данни е важна за нас, но не забравяйте, че никакъв метод за предаване по Интернет или метод на електронно съхранение е 100% сигурен. Въпреки че се стремим да използваме търговски приемливи средства за защита на Вашите Лични данни, не можем да гарантираме неговата абсолютна сигурност.

"Не проследявайте" сигнали по Закона за защита на личните данни в Калифорния (CalOPPA)

Не поддържаме "Не проследявай" ("DNT"). Не проследяване е предпочитание, което можете да настроите в уеб браузъра си, за да информирате уебсайтове, които не искате да бъдат проследявани.

Можете да активирате или деактивирате Не проследявайте, като посетите страницата Предпочитания или Настройки на вашия уеб браузър.

Вашите права за защита на данните съгласно Общия регламент за защита на данните (GDPR)

Ако сте местно лице в Европейското икономическо пространство (ЕИП), имате определени права за защита на данните. HGR Industrial Surplus цели да предприеме разумни стъпки, за да ви позволи да коригирате, изменяте, изтривате или ограничавате използването на личните си данни.

Ако желаете да бъдете информирани какви лични данни имаме за Вас и ако искате да бъдат премахнати от нашите системи, моля свържете се с нас.

При определени обстоятелства имате следните права за защита на данните:

  • Право на достъп, актуализация или изтриване на информацията, която имаме за вас.Когато е възможно, можете да осъществите достъп, да актуализирате или да поискате изтриване на личните си данни директно в секцията "Настройки на профила". Ако не можете сами да изпълните тези действия, моля, свържете се с нас, за да ви помогнем.
  • Правото на коригиране.Имате право да поправите информацията си, ако тази информация е неточна или непълна.
  • Право на възражение.Имате право да възразите срещу обработката на вашите лични данни.
  • Правото на ограничение.Имате право да поискате да ограничим обработката на вашата лична информация.
  • Право на преносимост на данни.Имате право да получите копие от информацията, която имаме за вас, в структуриран, машинно четен и често използван формат.
  • Право на оттегляне на съгласието.Вие също имате право да оттеглите вашето съгласие по всяко време, когато HGR Industrial Surplus разчита на вашето съгласие да обработвате вашата лична информация.

Моля, имайте предвид, че може да ви помолим да потвърдите самоличността си, преди да отговорите на такива искания.

Имате право да подадете жалба до орган за защита на личните данни относно събирането и използването на вашите лични данни. За повече информация, моля, свържете се с местния орган за защита на данните в Европейското икономическо пространство (ЕИП).

Доставчици на услуги

Можем да използваме компании и физически лица на трети страни, за да улесним нашата услуга ("доставчици на услуги"), да предоставяме услугата от наше име, да извършваме услуги, свързани с услугата, или да ни помага да анализираме как се използва нашата услуга.

Тези трети страни имат достъп до вашите лични данни само за да изпълняват тези задачи от наше име и са длъжни да не разкриват или използват за други цели.

анализ

Възможно е да използваме доставчици на услуги от трети страни, за да наблюдаваме и анализираме използването на нашата услуга.

  • Google AnalyticsGoogle Анализ е услуга за уеб анализ, предлагана от Google, която проследява и отчита трафика на уебсайта. Google използва събраните данни за проследяване и наблюдение на използването на нашата услуга. Тези данни се споделят с други услуги на Google. Google може да използва събраните данни, за да контекстуализира и персонализира рекламите на собствената си рекламна мрежа.

    Можете да се откажете от извършването на активността си в услугата на Google Анализ, като инсталирате добавката за браузър за изключване на Google Анализ. Добавката не позволява JavaScript JavaScript (ga.js, analytics.js и dc.js) да споделя с Google Анализ информация за активността на посещенията.

    За повече информация относно практиките на Google за поверителност, моля, посетете уеб страницата "Поверителност и условия на Google":https://policies.google.com/privacy?hl=en

Поведенчески ремаркетинг

HGR Industrial Surplus използва услуги за ремаркетинг за рекламиране на уеб сайтове на трети страни, след като сте посетили нашата услуга. Ние и нашите доставчици на трети страни използват "бисквитки" за информиране, оптимизиране и показване на реклами въз основа на предишните ви посещения в нашата услуга.

  • Google AdWordsGoogle AdWords услугата за ремаркетинг се предоставя от Google Inc.

    Можете да се откажете от Google Анализ за дисплейно рекламиране и да персонализирате рекламите в дисплейната мрежа на Google, като посетите страницата Настройки за реклами от Google:http://www.google.com/settings/ads

    Google също препоръчва инсталирането на добавката за браузър за изключване на Google Анализ -https://tools.google.com/dlpage/gaoptout- за вашия уеб браузър. Добавката за браузър за изключване на Google Анализ предоставя на посетителите възможността да предотвратяват събирането и използването им от Google Анализ.

    За повече информация относно практиките на Google за поверителност, моля, посетете уеб страницата "Поверителност и условия на Google":https://policies.google.com/privacy?hl=en

  • Ремаркетинг за реклами в BingРекламната услуга за ремаркетинг на Bing Ads се предоставя от Microsoft Inc.

    Можете да се откажете от ремаркетинга на "Бинг реклами", като посетите:https://advertise.bingads.microsoft.com/en-us/resources/policies/personalized-ads

    Можете да научите повече за практиките и правилата на Microsoft за защита на личните данни, като посетите страницата им за защита на личните данни:https://privacy.microsoft.com/en-us/PrivacyStatement

  • кикотенеРекламната услуга за ремаркетинг в Twitter се предоставя от Twitter Inc.

    Можете да се откажете от рекламите въз основа на интереси в Twitter, като следвате инструкциите им:https://support.twitter.com/articles/20170405

    Можете да научите повече за практиките и правилата за неприкосновеност на неприкосновеността на неприкосновеността на личния живот в Twitter, като посетите страницата им за поверителност:https://twitter.com/privacy

  • FacebookУслугата за ремаркетинг в Facebook се предоставя от Facebook Inc.

    Можете да научите повече за рекламирането въз основа на интереси от Facebook, като посетите тази страница:https://www.facebook.com/help/164968693837950

    За да се откажете от рекламите въз основа на интереси в Facebook, следвайте тези указания от Facebook:https://www.facebook.com/help/568137493302217

    Facebook се придържа към принципите за саморегулиране за онлайн поведенческа реклама, създадени от Алианса за дигитална реклама. Можете също така да се откажете от Facebook и други участващи компании чрез Алианса за цифрова реклама в САЩhttp://www.aboutads.info/choices/, Алиансът за дигитална реклама на Канада в Канадаhttp://youradchoices.ca/или Европейския алианс за интерактивна дигитална реклама в Европаhttp://www.youronlinechoices.eu/, или откажете да използвате настройките на мобилното си устройство.

    За повече информация относно практиките за защита на личните данни във Facebook, моля, посетете Правилата за данните на Facebook:https://www.facebook.com/privacy/explanation

  • PinterestУслугата за ремаркетинг Pinterest се осигурява от Pinterest Inc.

    Можете да се откажете от рекламите въз основа на интереси на Pinterest, като активирате функцията "Не проследявай" на уеб браузъра си или като следвате инструкциите на Pinterest:http://help.pinterest.com/en/articles/personalization-and-data

    Можете да научите повече за практиките и правилата на Pinterest за поверителност, като посетите страницата им за поверителност:https://about.pinterest.com/en/privacy-policy

  • AdRollУслугата за ремаркетинг AdRoll се предоставя от Semantic Sugar, Inc.

    Можете да се откажете от ремаркетинга на AdRoll, като посетите тази уеб страница на AdRoll Advertising Preferences:http://info.evidon.com/pub_info/573?v=1&nt=1&nw=false

    За повече информация относно практиките за защита на личните данни на AdRoll, моля, посетете уеб страницата за защита на личните данни на AdRoll:http://www.adroll.com/about/privacy

  • Перфектна аудиторияУслугата за ремаркетинг за перфектна аудитория се предоставя от NowSpots Inc.

    Можете да се откажете от ремаркетинга за Perfect Audience, като посетите тези страници: Отказ от платформа (http://pixel.prfct.co/coo) и отмяна на партньор (http://ib.adnxs.com/optout).

    За повече информация относно практиките за поверителност на Perfect Audience, моля, посетете уеб страницата за поверителност за поверителност на потребителите и уеб страница за отказ:https://www.perfectaudience.com/privacy/index.html

  • AppNexusУслугата за ремаркетинг AppNexus се предоставя от AppNexus Inc.

    Можете да се откажете от ремаркетинга на AppNexus, като посетите уеб страницата "Платформа за поверителност и AppNexus":http://www.appnexus.com/platform-policy#choices

    За повече информация относно практиките за защита на личните данни на AppNexus, моля посетете уеб страницата на AppNexus Platform Privacy Policy:http://www.appnexus.com/platform-policy/

Връзки към други сайтове

Нашата услуга може да съдържа връзки към други сайтове, които не се експлоатират от нас. Ако кликнете върху връзка на трета страна, ще бъдете насочени към сайта на тази трета страна. Настоятелно ви препоръчваме да прегледате Декларацията за поверителност на всеки сайт, който посещавате.

Нямаме контрол и не поемаме отговорност за съдържанието, политиките за поверителност или практиките на сайтовете и услугите на трети страни.

Защита на децата

Нашата услуга не се отнася за никого на възраст под номер 18 ("Деца").

Съзнателно не събираме лична информация от никого на възраст под 18. Ако сте родител или настойник и знаете, че вашето дете ни е предоставило лични данни, моля свържете се с нас. Ако узнаем, че сме събрали лични данни от деца без потвърждение на съгласието на родителите, предприемаме стъпки за премахване на тази информация от нашите сървъри.

Промени в тази Декларация за поверителност

Можем да обновяваме нашата политика за поверителност от време на време. Ще ви уведомим за всички промени, като публикувате новата Декларация за поверителност на тази страница.

Ще Ви уведомим по имейл и / или предупреждение за нашата услуга, преди промените да влязат в сила и да актуализират "датата на влизане в сила" в горната част на тази Декларация за поверителност.

Препоръчваме Ви периодично да преглеждате тази Политика за поверителност за всички промени. Промените в тази Политика за поверителност са ефективни, когато са публикувани на тази страница.

Kонтакти

Ако имате въпроси относно тази Декларация за поверителност, моля свържете се с нас:

  • По електронна поща: marketing@hgrinc.com
  • По телефонен номер: 216-486-4567
  • По пощата: 20001 Евклид Аве, Евклид, Охайо 44117 в дирекция "Маркетинг"

Свържи (Наименование на Търговски представител)








Името ти*
Вашата електронна поща*
Потвърдете Вашия имейл адрес*
Вашият телефонен номер
Име на компанията
Номер на артикул
Вашето съобщение*

Свържи (Наименование на Търговски представител)








Името ти*
Вашата електронна поща*
Потвърдете Вашия имейл адрес*
Вашият телефонен номер
Име на компанията
Номер на артикул
Вашето съобщение*